Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-06@12:36:01 GMT

نحوه گزارش آگهی‌های مشکوک در اپلیکیشن دیوار

تاریخ انتشار: ۲۸ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۶۹۵۵۲

نحوه گزارش آگهی‌های مشکوک در اپلیکیشن دیوار

در روز‌هایی که خرید‌های اینترنتی بیشتر از هر زمان دیگری طرفدار پیدا کرده باید حواسمان باشد در دام کلاه‌برداران نیفتیم. کاربران با هر موقعیت مالی و سنی می‌توانند طعمه جذابی برای کلاه‌برداران اینترنتی باشند. در این میان، اما نکته مهمی که باید به آن خوب دقت کنیم این است که کلاه‌برداران بسیار باهوش هستند و همیشه یک‌قدم جلوتر از ما ایستاده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به زبان ساده‌تر، یک آگهی کلاه‌برداری زمانی موفق می‌شود که شما نتوانید آن را از سایر آگهی‌های حقیقی تشخیص بدهید؛ بنابراین افراد کلاه‌بردار سعی می‌کنند تا جایی که ممکن است جلب‌توجه نکرده و چراغ خاموش عمل کنند. اگر در فضای مجازی احساس کردیم با یک کلاه‌بردار طرف هستیم، باید خیلی سریع دست‌به‌کار شویم و اجازه ندهیم اتفاق مشابه برای دیگران نیز رخ دهد. در این مواقع است که گزارش کردن آگهی مشکوک می‌تواند مفید باشد و نباید از آن غافل شویم.

گزارش کنید تا کلاه‌برداران ناامید شوند

گزارش کردن یکی از قابلیت‌هایی است که بسیاری از سایت‌های معتبر خرید و فروش از آن برخوردار هستند و سایت «دیوار» هم از این قاعده مستثنی نیست. شما می‌توانید با دانستن چند نکته ساده، در زمان پیش آمدن هرگونه مشکلی تنها در کمتر از یک دقیقه اقدام به گزارش کردن آگهی مشکوک کنید. مثلاً اگر آگهی‌دهنده از شما درخواست مبلغی به‌عنوان بیعانه کرد، یا قیمتی پایین‌تر از سایر قیمت‌های متداول اعلام کرد و موارد دیگری ازاین‌دست که باعث شود توجه و نظر خریداران را به خود جلب کند.

چرا گزارش کردن مهم است؟

اما گزارش کردن چه کمکی می‌تواند بکند؟ گزارش کردن آگهی مشکوک، چند کمک بسیار سازنده می‌کند، هم به خریداران و هم به گردانندگان سایت. اول از همه گزارش کردن یک آگهی می‌تواند راهی باشد تا آگهی‌های کلاه‌برداری از میان سایر آگهی‌ها برداشته شود.

فقط کافی است شما به مواردی که مشکوک است دقت کرده، بعد آن را گزارش کنید. سایت «دیوار» آن آگهی را بررسی کرده و آگهی گزارش شده برداشته می‌شود. با این کار اگر شما به آگهی مشکوکی برخورده‌اید، هم از متضرر شدن دیگران جلوگیری می‌کنید و هم به سایت‌های خرید و فروش آنلاین کمک می‌کنید تا فضای امن‌تری در اختیار شما قرار دهند.

چطور یک آگهی مشکوک را گزارش کنیم؟

اگر از آن دسته افراد هستید که تا به حال آگهی را گزارش نکرده‌اید؛ همراه ما باشید تا در چند قدم ساده یک آگهی مشکوک را گزارش کنیم.

۱. اگر در جست‌وجوی خود در سایت «دیوار» به یک آگهی مشکوک بر خوردید، برای گزارش کردن این آگهی‌ها باید به پایین صفحه بروید و قسمت «گزارش مشکل آگهی» را انتخاب کنید.

۲. سپس برای شما صفحه‌ای با عنوان «دقیقا چه مشکلی وجود دارد؟» باز می‌شود که از بین گزینه‌ها مناسب‌ترین را انتخاب کنید. مثلا اگر با آگهی مشکوکی رو به رو شدید که به نظرتان ممکن است کلاه‌برداری باشد، گزینه «کلاه‌برداری، نقص قانون یا وقوع جرم» را انتخاب کنید.

۳. پس از آن، نزدیک‌ترین گزینه به مورد پیش‌آمده را انتخاب کنید. مثلا اگر آگهی‌دهنده درخواست بیعانه داده، گزینه اول را انتخاب کنید. به همین ترتیب می‌توانید سایر گزینه‌های که به نظرتان نزدیک است را علامت بزنید.

۴. در مرحله بعد اگر احساس کردید که نیاز به اعلام توضیحات بیشتری است، می‌توانید توضیحات مورد نظرتان درباره آگهی مشکوک را وارد کنید. توجه کنید که این گزینه اختیاری است و می‌توانید از اعلام آن طرف نظر کنید. با انتخاب گزینه تایید، آگهی مشکوک به تیم نظارت سایت «دیوار» منتقل می‌شود و این آگهی در سریع‌ترین زمان ممکن بررسی شده و اگر مشکل آن تایید شد، از سایت حذف می‌شود.

این چهار قدم ساده برای گزارش آگهی‌های مشکل دار که زمان زیادی از شما نمی‌گیرد، می‌تواند کمک بزرگی هم به خریداران دیگر کند و هم به سایت دیوار کمک می‌کند که آگهی نامناسب را حذف کند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: اپلیکیشن دیوار آگهی انتخاب کنید کلاه برداران کلاه برداری آگهی مشکوک گزارش کردن یک آگهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۶۹۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک

ایتنا - قانون اخیر آمریکا برای فروش اجباری یا ممنوعیت اپلیکیشن چینی تیک‌تاک، تنها شامل این پلتفرم و کاربرانش نمی‌شود و خطر دامن زدن به ممنوعیت‌ها و محدودیت‌های بیشتر توسط کشورهای دیگر را به دنبال دارد.
تیک‌تاک در تلاش برای آرام کردن واشنگتن، دو مدیر عامل عوض کرده است. اولی، کوین مایر بود که تنها چند ماه دوام آورد. جانشین او، شو زی چو، حدود سه سال است که این سمت را برعهده داشته است اما شکست او در متقاعد کردن قانونگذاران آمریکایی در خصوص امن بودن تیک‌تاک، ممکن است به دوران مدیریت او هم پایان دهد و همچنین، ممنوعیت اپلیکیشن‌های بیشتری را به دنبال داشته باشد.

به گزارش ایتنا از ایسنا، لایحه‌ای که ماه میلادی جاری در آمریکا تصویب شد، در بسته‌ای قرار داشت که شامل کمک به اوکراین بود و تحت آن، شرکت بایت دنس که مالک چینی تیک‌تاک است، تا اوایل سال ۲۰۲۵ فرصت دارد تا این اپلیکیشن ویدئویی را به یک شرکت آمریکایی بفروشد، در غیر این صورت با ممنوعیت روبرو خواهد شد. لحن این لایحه نشان می‌دهد که این ممنوعیت، ممکن است گسترش پیدا کند و به تهدیدهای ناشی از اپلیکیشن‌هایی اشاره کرده که توسط دشمنان خارجی کنترل می‌شوند.

اقدامات تیک‌تاک برای فرونشاندن نگرانی‌ها، پرهزینه بوده است. با این حال، ابتکار ۱.۵ میلیارد دلاری «پروژه تگزاس» برای نگه داشتن داده‌های آمریکایی در خاک آمریکا، تنها به بخشی از این مشکل پرداخته است. سیاستمداران همچنین نسبت به نفوذی که پکن می‌تواند بر محتوای درون این اپلیکیشن اعمال کند، نگران هستند.

هر دو نگرانی به حق هستند اما نگرانی نسبت به داده‌ها و نظارت بر محتوا، محدود به تیک‌تاک نیست. مقررات سخت گیرانه‌تر در هر دو طرف، یک گزینه است اما ممکن است مطلوب اپلیکیشن‌های آمریکایی نباشد. به عنوان مثال، شرکت متا در سه ماهه اول سال میلادی جاری، رقم ۷.۶۴ میلیون دلار برای لابی هزینه کرد.

فروش اجباری بی‌سابقه نیست اما به بزرگی اپلیکیشن تیک‌تاک نبوده است. درآمد تیک‌تاک در آمریکا در سال میلادی گذشته، به ۱۶ میلیارد دلار رسید. اما این اپلیکیشن ضررده گزارش شده است و پول زیادی برای بر پایی کسب و کار تجارت الکترونیکی خود هزینه کرده است. چین می‌تواند فروش فناوری اصلی این اپلیکیشن را وتو کند و مانع هر گونه تلاش برای خرید تیک‌تاک توسط یک خریدار آمریکایی شود. خود تیک‌تاک روشن کرده که قصد مبارزه حقوقی را دارد.

این ممنوعیت فقط باعث نارضایتی ۱۷۰ میلیون کاربر آمریکایی تیک‌تاک نخواهد شد بلکه باعث می‌شود کشورهای دیگری هم از ممنوعیت‌های خاص برای محصور کردن کاربران استفاده کنند. روسیه در سال ۲۰۱۶، دسترسی به لینکدین را با اشاره به امتناع این پلتفرم از ذخیره داده‌های کاربران روسی در خاک این کشور، مسدود کرد. هند، تیک‌تاک را به دلیل نگرانی‌های امنیتی و حریم خصوصی ممنوع کرده است.

بر اساس گزارش فایننشیال تایمز، چین امسال واتس‌اپ را به دلایل مشابه، ممنوع کرده است. اینترنت جهانی بیشتر دچار چند پارگی می‌شود.

دیگر خبرها

  • دستگیری کلاه‌بردار اینترنتی خریدار احشام در کرمانشاه
  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • حبس و جریمه نقدی در انتظار فروشندگان امتیاز طرح نهضت ملی مسکن
  • بله همراه با حجاج در سرزمین‌ وحی
  • ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک
  • وضع قوانین سختگیرانه گوگل برای محتوای دیپ‌فیک
  • آگهی‌های هرزنگاری دیپ فیک در گوگل ممنوع می‌شوند
  • شبکه خبر هک شد؟ گزارش ویژه صداوسیما درباره پخش صوت مشکوک در پخش زنده! + ویدئو
  • ببینید | شبکه خبر هک شد؟ گزارش ویژه صداوسیما درباره پخش صوت مشکوک در پخش زنده!
  • جزئیات هوش مصنوعی آیفون لو رفت!